Voorgerechten

  • Gemarineerde zalm, pompelmoes, dille, rode biet, zure room
    17
  • 6 Zeeuwse oosterschelde creusen
    19
  • Risotto, pompoen, bosduif
    18
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    17
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Zes Zeeuwse creusen grevelingen
    19
  • Coquilles, witloof, peterseliewortel
    21
  • Gebakken eendenlever, peertje, Williamini
    23
  • Octopus, aardappel, look, kruidenolie
    20
  • Bordje secreto N°7
    24

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • zeebaars, pittige wortel-gembercrème, blanke boter met soja
    33
  • Grietfilet, schorseneren, padestoelen, limoen
    36
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    35
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Hazenrug-filet, knolselderpuree, peertje op rode wijn, poivradesaus
    34
  • Hertenfilet, knolselderij, pastinaak, cassis, veenbessen
    35
  • Fazantenhaan “Fine champagne” of Brabantse wijze (per 2 personen)
    37 PP
  • Kalfszwezeriken, knolgroenten, witloof, Porto
    35

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12