Voorgerechten
-
Gemarineerde zalm, pompelmoes, dille, rode biet, zure room €17
-
6 Zeeuwse oosterschelde creusen €19
-
Risotto, pompoen, bosduif €18
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €16
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Zes Zeeuwse creusen grevelingen €19
-
Coquilles, witloof, peterseliewortel €21
-
Gebakken eendenlever, peertje, Williamini €23
-
Octopus, aardappel, look, kruidenolie €20
-
Bordje secreto N°7 €24
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €36
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €36
-
zeebaars, pittige wortel-gembercrème, blanke boter met soja €33
-
Grietfilet, schorseneren, padestoelen, limoen €36
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €35
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Hazenrug-filet, knolselderpuree, peertje op rode wijn, poivradesaus €34
-
Hertenfilet, knolselderij, pastinaak, cassis, veenbessen €35
-
Fazantenhaan “Fine champagne” of Brabantse wijze (per 2 personen) €37 PP
-
Kalfszwezeriken, knolgroenten, witloof, Porto €35
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12