Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Tataki van zalm, sushi-rijst, wakamé, hoisin
    18
  • 6 Zeeuwse oosterschelde creusen
    19
  • Zoete aardappel, gekonfijte eend , rode biet, feta
    18
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    17
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Rigatoni, salsiccia, eekhoorntjesbrood, salie, truffel
    21
  • Gebakken eendenlever, peertje, Williamini
    23
  • Octopus, aardappel, look, kruidenolie
    20
  • Bordje secreto N°7
    24

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • wilde zeebaars, kerstomaat, prei, kappers, chili,look
    33
  • Lenghaasje, knolselder, hazelnoot, duxelle
    32
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    35
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Hoevekip “de schorenaer” wortel, girolles, gorgonzola
    32
  • Lamskroon, groenten-couscous, jus met tijm en look
    33
  • Kalfszwezeriken, oesterzwam, witloof, Porto
    35

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.