Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
Tataki van zalm, sushi-rijst, wakamé, hoisin €18
-
6 Zeeuwse oosterschelde creusen €19
-
Zoete aardappel, gekonfijte eend , rode biet, feta €18
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €16
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Rigatoni, salsiccia, eekhoorntjesbrood, salie, truffel €21
-
Gebakken eendenlever, peertje, Williamini €23
-
Octopus, aardappel, look, kruidenolie €20
-
Bordje secreto N°7 €24
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €36
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €36
-
wilde zeebaars, kerstomaat, prei, kappers, chili,look €33
-
Lenghaasje, knolselder, hazelnoot, duxelle €32
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €35
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Hoevekip “de schorenaer” wortel, girolles, gorgonzola €32
-
Lamskroon, groenten-couscous, jus met tijm en look €33
-
Kalfszwezeriken, oesterzwam, witloof, Porto €35
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.